Новости

Вибір сумок та валіз

Вибір сумок та валіз

Вибір сумок залежно від сезонних тенденцій раніше був виключно жіночим заняттям. Але ще раніше була і невелика різниця, що ви взагалі носите.

Дизайнери по всьому світу постійно розвивають своє розуміння того, чого хочуть чоловіки від виробника, і переформують ці знання на оновлені іміджеві проекти кожні шість місяців.

Так що, якщо ви збираєтеся поміняти Вашу стару пошарпану сумку, яка бачила найкращі дні, настав час змінити свій стиль, вибравши одну з модних тенденцій представлених на LikeBags.
10.02.2018
Купить Зажигалку бензиновую zippo

Запальничка бензинова Zippo

Американські запальнички бензинові Zippo. Запальнички zippo металева бензинова захищена вітрозахищена, яка виробляється компанією «Zippo Manufacturing Company» в Бредфорді, штат Пенсільванія, США. Компанія "Zippo Manufacturing Company" скорочено також називається "Zippo" за назвою торгової марки, а її історія та історія її основного продукту - бензинової запальнички Zippo - нерозривно пов'язані.
Zippo Manufacturing Company це американська компанія, найвідомішою продукцією якої є запальнички Zippo. Компанія була заснована в 1932 році підприємцем Джорджем Грантом Блейсделлом (George Grant Blaisdell) в Бредфорді, штат Пенсільванія. Довгий час запальнички залишалися єдиним продуктом компанії, який завдяки своїм якостям та широкомасштабній рекламі став культовим символом усієї Америки. Zippo - популярний бренд, під яким компанія Zippo Manufacturing Company, виробляє свої знамениті запальнички. Основні особливості запальничок Zippo - це їхня вітронепроникність, зручність (такою запальничкою можна користуватися за допомогою однієї руки, що було важливо для тих років), надійність і простота конструкції. Саме надійність і простота товару дозволяють виробнику надавати довічну гарантію: «Або воно працює, або ми полагодимо його безкоштовно». Довічна гарантія не тільки свідчить про високу якість запальничок, але і є чудовим прикладом рекламного ходу, ідеї, що не вимагає великих вкладень, але мети, що ідеально досягає. Не менш значущий фактор успіху Zippo – увага до дизайну. Завдяки різноманітності моделей з різних металів запальнички Zippo стали предметом колекціонування, перетворившись із побутової речі на престижний аксесуар. Основний дохід від продажу таких запальничок припадає на сувенірну продукцію, Zippo купуються колекціонерами і в якості подарунків. Порівняно невелика частина покупців пам'ятає, що за допомогою Zippo можна прикурювати. У 2002 році вперше з'являється не просто новий аксесуар Zippo, але новий вид запальничок — MPL (Multi-Purpose Lighter) — багатоцільові запальнички. Такі запальнички призначалися для запалювання свічок, камінів та грилів і їхня поява змінила образ Zippo, тепер це не тільки аксесуар для куріння, розширилася і цільова аудиторія — тепер не тільки курячий чоловік, а й жінки стали потенційними покупцями Zippo. Також у лінійці продукції компанії стали з'являтися інші товари: канцелярське приладдя, побутові дрібниці. Zippo Manufacturing Company володіє WR. Case & Sons Cutlery Company, відомий виробник ножів різного призначення, а її підрозділ Zippo Fashion Italia виробляє шкіряні сумки, ремені, валізи, гаманці та інші шкіряні вироби, які продаються або розповсюджуються серед колекціонерів під маркою Zippo.
Запальнички Zippo часто є предметами колекціонування, а їх модельний ряд є тисячами різних моделей і різновидів, вироблених компанією з 1933 року, які відрізняються металом, способом його обробки, оформленням і малюнками, що наносяться на запальнички. Звичайні запальнички Zippo виготовляються з латунних, мідних або хромо-нікелевих сплавів, а деякі моделі виготовляються з чистої міді, титану, срібла та золота. Відомі також моделі із зовнішнім оздобленням з дерева, шкіри або з гумовими вставками. За роки свого існування запальничка Zippo набула культового статусу і зараз для багатьох є символом американської якості.
15.09.2017
Купить зажигалку бензиновую honest

Запальничка бензинова Honest

Фірмові бензинові запальнички honest- китайського виробництва. Запальнички Honest виготовляються на фабриці у Венжоу. Фабрика зарекомендувала себе як самого якісного виробника бензинових запальничок.
15.09.2017
Купить Зажигалку бензиновую jobon

Запальничка бензинова jobon

Унікальні запальнички бензинові Jobon-китайського виробництва. Запальнички бензинові jobon виробляються на фабриці у Венжоу. Фабрика зарекомендувала себе як найнадійнішого виробника бензинових запальничок.
15.09.2017
Купить зажигалку кремниевую

Газова запальничка кремнієва

Кремнієві газові запальнички. Запальнички Кремнієві були засновані у Нью-Йорку у 1886 році Луїсом Аронсоном. У 1926 році була випущена кремнієва запальничка, яка на той момент була революційним виробом.
15.09.2017
Купить Газовую зажигалку с турбонаддувом

Газова запальничка з турбонаддувом

Газові запальнички з турбонаддувом. Асортимент запальничок величезний, переважно це стосується їхнього зовнішнього вигляду. Матеріал, корпус, форма запальничок бувають найнепередбачуванішими. По влаштуванню підпалу газові запальнички діляться на п'єзо, крем'яні та з електронною схемою займання.
Кремневі газові запальнички функціонують за принципом бензинових. Такі запальнички надійні. Недолік у тому, що доводиться час від часу замінювати кремінь.
У п'єз запальничках для підпалу використовується п'єз елемент. Запалення відбувається шляхом спрацьовування п'єз елемента та виникнення іскорки між його проводом та розсікачем на кінці верхнього клапана. Розсікач сприяє виникненню газоповітряної суміші, що забезпечує запалювання. У жодному разі самим чіпати розсікач не можна, т.к. запальничка може зламатися. Ці запальнички дуже довгострокові.
У запальничці з електронною схемою займання відбуваються практично ті ж процеси, що й у запальнички з п'єз елементом. Ці запальнички працюють при натисканні кнопки від батарейки, напруга електронною схемою перетворюється до необхідної величини. Ці запальнички найбільш зручні у використанні.
За типом полум'я запальничка з електронною схемою поділяються на такі: з турбо надувом та звичайні
У звичайних запальничках газ виходить через розсікач із верхнього клапана з невеликою швидкістю, на його виході змішуючись із повітрям.
У турбо надувній запальничці газ проходить спочатку через спеціальну діафрагму через дуже маленький отвір у турбіні, газ різко збільшує швидкість. Потім через бічні отвори затягується повітря і потрапляє під сильним тиском формувач полум'я у верхній частині турбіни. Формувач надає полум'ю потрібної форми. Над турбіною в деяких турбо запальничках встановлюється спіраль із тугоплавкого металу, яка сприяє сильнішій вітростійкості. Спіраль розпалюється завдяки тепловій інерції і не дає вогню гаснути при сильному вітрі. Краще за поганої погоди користуватися саме такими запальничками.
Інтернет магазин пропонує широкий вибір газових запальничок оптом та в роздріб за цінами від виробника. У нашому магазині надано асортимент із залізних стильних запальничок. Ви можете знайти у нас в магазині запальнички різного дизайну, кольору, розміру та підпалу. Наш магазин знаходиться в Одесі, Ми надаємо послуги від правок по всіх містах України: Київ, Харків, Львів, Рівне, Чернівці, Миколаїв та ін.
15.09.2017
Купить Газовая зажигалку с обычным пламенем

Газова запальничка із звичайним полум'ям

Газова запальничка із звичайним полум'ям
15.09.2017
Купить зажигалки с usb накалом

Запальничка з usb розжаренням

Запальнички з USB розжарювання. Електронна акумуляторна запальничка USB - це безпечний, практичний, економічний і вічний гаджет. Відсутність відкритого полум'я та парів газу та бензину робить електронну запальничку безпечною та екологічно чистою. Ви позбавлені необхідності купівлі газових балончиків або бензину і процесу заправки. Відсутність неприємного запаху дозволяє використовувати електронну запальничку навіть алергікам. Як відомо, недорогі запальнички мають два недоліки, вони або ламаються, або постійно губляться. Бензинові запальнички досить складні в обслуговуванні і вимагають досить частих заправок, використовуючи звичайні запальнички, ви, напевно, не зможете під курити сигарету при середньому вітрі, а запальнички типу «турбінка» має властивість швидко витрачати заправлений у них газ і вимагають дбайливого поводження. Нині ж на ринку з'явився новий і гідний суперник усіх перелічених видів запальничок, а саме електронна запальничка. Електрична запальничка працює від вбудованого акумулятора живлення, який можна легко зарядити від будь-якого USB порту. При активації запальнички струм від акумулятора розігріває спіраль розжарювання, від якої ви зможете без проблем під курити сигарету за будь-яких погодних умов. Якщо сказати простіше, то працює usb запальничка за принципом звичайного прикурювача. За відгуками людей, що користуються таким девайсом, одного повного заряду (приблизно 3 години) цілком вистачає на використання протягом тижня при курінні приблизно однієї пачки цигарок на день. Електронна акумуляторна запальничка USB - це не просто запальничка, це стильний аксесуар, який легко допоможе вам виділитися в компанії. Подарункова електронна usb індукційна запальничка оптом і в роздріб продається в нашому інтернет магазині.
15.09.2017
Купить зажигалку с молниями

Запальничка з електронною схемою запалювання

Подарункова електронна usb індукційна запальнички оптом та в роздріб usmivka.com.ua. Електронна акумуляторна запальничка USB - це безпечний, практичний, економічний і вічний гаджет. Відсутність відкритого полум'я та парів газу та бензину робить електронну запальничку безпечною та екологічно чистою. Ви позбавлені необхідності купівлі газових балончиків або бензину і процесу заправки. Відсутність неприємного запаху дозволяє використовувати електронну запальничку навіть алергікам. Як відомо, недорогі запальнички мають два недоліки, вони або ламаються, або постійно губляться.
15.09.2017
Купить зажигалку imco

Запальничка бензинова imco

Австрійські бензинові запальнички imco. Запальничка бензинові Imco одна із найстаріших у світі компаній-виробників. Через розташування фабрики в житлових кварталах Відня в 1960-х роках компанія не змогла швидко переключитися на газові запальнички, що стали популярними, і втратила свої конкурентні переваги [6]. З 1988 року компанія належала родині Хаас]. Фірма припинила існування у 2012 році. У 2013 році японський виробник Windmill Co. придбав торгову марку IMCO, а також обладнання фабрики.
06.02.2016